Korte omschrijving middelgrote zonneboilers.

Toepassingen.

Onder middelgrote zonneboilers wordt verstaan een systeem met een boilerinhoud van 300 tot 500 liter, eventueel tot 1000 liter. Dus voor een warmwaterverbruik (650C) van 300 tot 1500 liter per dag.

Een zonneboiler van dergelijke afmetingen zal in het algemeen toegepast worden voor 3 tot 20 douches. Te denken valt hierbij aan douchegelegenheden op campings, in hotels sporthallen en zwembaden. Ook op andere plaatsen waar warm water wordt gebruikt kunnen deze zonneboilers worden toegepast, autowasserijen, veeteelt enz.

Bijvoorbeeld toiletgebouwen op campings.

Op campings wordt veel warm water gebruikt voor douches. Vaak zijn dit toiletgebouwen met 6 8 douches. Deze douches worden gedurende de zomer gebruikt. De drukste periode is echter slechts gedurende ongeveer 6 weken.

Een geschikte zonneboiler voor deze toepassing zou zijn een systeem met een boilerinhoud van 300 400 liter en een collectoroppervlak van 8 tot 12 m2.

  1. folder Solarsaver

  2. Opbrengst gegevens Solarsaver 125

  3. Opbrengst gegevens Solarsaver 100

  4. Gelijkwaardigheid t.b.v. EPC berekening

Aanbieding:

Wij hebben regelmatig zonneboiler systemen in de aanbieding die enigszins afwijken van de huidige geproduceerde systemen. Wij bieden u de zonneboiler systemen compleet aan inclusief pompunit, etc. Deze systemen zijn in het algemeen met subsidie verkrijgbaar. Onze medewerkers helpen u graag verder met uw keuze voor het meest geschikte zonneboiler systeem.

Huidige aanbiedingen zijn te vinden onder de knop aanbiedingen.